Ενημέρωση

Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 00:00

Κάλεσμα εθελοντών για την 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων

    Η Καλλιτεχνική Εταιρία Δρυάδες εν Πλω διοργανώνει στην Καρδίτσα την 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων στις 27-28 Μαΐου 2017 και σας προσκαλεί με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς να συμμετέχετε εθελοντικά στη διοργάνωση αυτής της μεγάλης γιορτής!
    Πρόκειται για την τέταρτη συνεχή διοργάνωση του θεσμού στο χώρο της αναπηρίας, που ξεκίνησε από την Καρδίτσα και τις Δρυάδες εν Πλώ, τον Ιούνιο του 2014. Μια γιορτή που έχει συγκεντρώσει στην πόλη μας τα τελευταία 3 χρόνια 60 ομάδες από όλη την Ελλάδα και 1200 χορευτές και τους συνοδούς τους, στο μοναδικό φεστιβάλ χορού ΑμεΑ στην Ελλάδα, όπου συμμετέχουν φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού, καθώς και Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό χώρο.
    Ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη μας και για όλους εμάς έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας ‘αλυσίδας’ ενεργών εθελοντών. Μεγάλος αριθμός νέων της πόλης, μαθητές και φοιτητές, με πνεύμα προσφοράς έγιναν εθελοντές και δημιούργησαν μια ‘αλυσίδα’, μεγάλη παρέα μαζί με τους χορευτές και τους συνοδούς τους. Παράλληλα, έχει συμβάλει στην κατάρριψη των προκαταλήψεων για την αναπηρία και την καλλιέργεια αξιών και συναισθημάτων όπως η συνεργασία, η καλοσύνη, η ισότητα, η ευγένεια.
    Σας καλούμε να στηρίξετε τη διοργάνωση που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και την απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής.    
    Στην προσπάθεια της όσο το δυνατόν καλύτερης υποδοχής των Ομάδων που θα συμμετέχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση και της αρτιότερης οργάνωσής καλούμε όλους τους συμπολίτες να προσφέρουν την εθελοντική εργασία τους και να δημιουργήσουν μαζί μας μια μεγάλη Ομάδα με κέφι και αγάπη για τους συνανθρώπους μας!    
     Οι εθελοντές του ιατρικού κλάδου είναι απαραίτητοι στο χώρο διεξαγωγής των προβών και των παραστάσεων του Φεστιβάλ, οπότε θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η συμμετοχή μελών σας ως εθελοντές στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων Χορού.
     Οι εθελοντές αποκτούν πολύτιμη εμπειρία με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης, ενώ βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.
     Για τις αιτήσεις και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.
     Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.
 
Για την Καλλιτεχνική Ομάδα
Δρυάδες εν πλω
Η Οργανωτική Επιτροπή
Υπεύθυνη Εθελοντών: Καραπαναγιώτη Νίνα
τηλ. 6985680962
 
Διαβάστηκε 174 φορές