Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2010 02:00

Κόψιμο βασιλόπιτας και βράβευση συνταξιούχων ιατρών

Την Κυριακή το πρωί ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας έκοψε την βασιλόπιττά του για το 2010. Εκεί με μια σεμνή τελετή μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμόντας να τονίσουμε την δια βίου σύνδεση του Ιατρού με το λειτούργημά του αλλά και να τιμήσουμε την συνολική προσφορά επιστημονική και κοινωνική των παλαιότερων ήδη συνταξιούχων Ιατρών του νομού μας, δασκάλων μας και εσαεί συναδέλφων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο τους απένειμε δια χειρός διαδοχικά όλων των μελών του, άρα συμβολικά εκ μέρους όλων των εν ενεργεία μελών του Συλλόγου από μία τιμητική πλακέτα. Οι ιατροί που τιμήθηκαν στην εκδήλωση είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής:

1. Αναστασίου Ευστάθιος
2. Ανδρέου Νικόλαος
3. Αντωνίου Θωμάς
4. Γκάντζαρος Πέτρος
5. Δόγιας Χρήστος
6. Ελευθερίου Ιωάννης
7. Καραγκουνάκη - Σταυροπούλου Αναστασία
8. Καρασιώτος Γεώργιος
9. Κατσούλης Νικόλαος
10.Κομπούρας Χρήστος
11.Κουκουλέτσος Γρηγόριος
12.Μανώλη - Μπουρλή Παρασκευή
13.Νταντάμης Χρήστος
14.Παπαδόπουλος Αχιλλέας
15.Σιαμά - Σπάνια Αμαλία
16.Τσιακάρας Βασίλειος

Επίσης με ομόφωνη απόφαση αφ' ενός μεν για να τιμήσουμε αντιπροσωπευτικά όλους τους θανόντες συναδέλφους μας αλλά και εκείνους που πέρα από το επιστημονικό διεκρίθησαν και για το κοινωνικό τους έργο απενεμήθη μια τιμητική πλακέτε στην οικογένεια του διακεκριμένου ιατρού Βασιλείου Γρίβα, πρωτοπόρου κοινωνικού διαφωτιστή και αγωνιστή του πρώτου ημίσεως του εικοστού αιώνα και εκ των ιδρυτικών μελών του πρώτου Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσης. Για να επιβεβαιωθεί η εκλόνητη πίστη μας ότι η ιατρική ιδιότητα αποτελεί ισόβιο χαρακτηριστικό και όχι επάγγελμα από το οποίο αποχωρούμε συνταξιοδοτούμενοι, το φλουρί της βασιλόπιττας το κέρδισε η συνταξιούχος ιατρός κυρία Μανώλη - Μπουρλή Παρασκευή, η οποία με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρέλαβε το συμβολικό δώρο, μια πλακέτα με τον Όρκο του Ιπποκράτους,, διαρκές μας συμβόλαιο με Θεό και ανθρώπους.